EV-conferentie & Tesla factory visit 18 februari 2020

We trekken op dinsdag 18 februari de Nederlandse grens over naar de Tesla Factory en wisselen EV-practices en kennis uit! Ontmoet collega-fleetmanagers, bezoek de Tesla productiehallen, doe mee aan één van de vijf gesprekstafels, schijn jouw licht over elektrisch rijden, ontdek nieuwe ideeën en doe massa's EV-energie op. 

Programma

Vanaf 09:00 ontvangst 

09:30 Keynote “EV and beyond: towards a CO₂ neutral fleet” door Jos Doornenbal, HR & Transformation manager bij ABN AMRO Bank

11:00 Gesprekstafels (*)

12:15 Lunch & netwerkmoment

13:00 Tesla Factory Tour

 • Voorstelling "Tesla and their electric car revolution"
 • Rondleiding productiehallen Tesla
 • Gesprekstafels (*)

15:30 Receptie

16:00 Einde

_______________________________________________

* Gesprekstafels - Keuze uit:

 • Elektrisch autodelen
  Elektrisch autodelen is comfortabel, flexibel, tijdsefficiënt, duurzaam en betekent minder kosten voor jouw bedrijf. Je kan eigen wagens delen of gebruik maken van het aanbod van autodeelaanbieders. Maar hoe begin je eraan? Wat is het verschil tussen autodelen, leasing en de aankoop van een wagen? Welke fiscale gevolgen heeft elektrisch autodelen voor jouw bedrijf? Autodelen.net en autodeelaanbieders geven jou advies op maat.

 

 • EV-charging: laadinfra en elektriciteitsnetwerk
  Laden op het bedrijf, thuis of onderweg, wat kies je best? Hoe kan je de laadprijs optimaliseren? En welke nieuwste technologische snufjes zijn er op de EV-markt? Maar welke mogelijke gevolgen brengt een snelle elektrificering van het bedrijfswagenpark met zich mee voor de lokale distributienetten? En hoe kunnen we slim laden aanmoedigen en flexibiliteit promoten?

 

 • Duurzame bedrijfsmobiliteit en EV-aanbod
  De elektrificering van het wagenpark is slechts één aspect van bedrijfsmobiliteit. Welke andere maatregelen kan je als bedrijf nog nemen? Ontdek vernieuwende mobiliteitsconcepten en hoe je de mobiliteitsvragen van jouw bedrijf het best in kaart brengt. Samen met EV-fanaten bespreken we welke elektrische, plug-in en hybride voertuigen in 2020 op de markt komen.

 

 • EV-leasing: ontzorging van A tot Z
  Heb je al gehoord van Numobi? Engie & Arval sloegen de handen in elkaar om de uitrol van EV betaalbaar én zo gemakkelijk mogelijk te maken binnen jouw bedrijf. Kom alles te weten over dit nieuw leasing-concept, waarin Numobi de klant volledig ontzorgt en een geïntegreerde service aanbiedt. Tegelijkertijd bespreek je met collega-fleetmanagers hoe zij hun fleet beheren. Kies je voor leasing of aankoop?

 

 • Ideeën aftoetsen met EV-vakgenoten (pitches)
  Wil je dat vakgenoten de globale mobiliteitsvisie van jouw bedrijf eens onder de loep houden? Heb je een plan van aanpak om werknemers aan te zetten tot EV, maar staat dit nog niet helemaal op punt? Wil je weten welke andere duurzame mobiliteitsmaatregelen je kan implementeren? Aan deze gesprekstafel krijg je de kans om jouw idee te pitchen bij vakgenoten. Heb je zelf geen klankbord nodig, maar geef je graag constructieve feedback? Ook dan hebben wij jou nodig aan deze tafel!

Praktisch

Waar

Tesla Factory

Asteriastraat 1-7

5047 RM Tilburg

Nederland

Bereikbaarheid

De Tesla fabriek in Nederland is niet zo gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft beperkte parkeermogelijkheden. Carpoolen is daarom sterk aan te raden, plus je leert mede-deelnemers kennen.

Registreer je als carpool-bestuurder of passagier voor deze specifieke PEB-conferentie via http://my.covevent.be/pebtesla .

Reis je met het openbaar vervoer? Dan is Tilburg Reeshof (NL) het dichtstbijzijnde treinstation, op 4 kilometer van de Tesla fabriek. 

Wanneer

Dinsdag 18 februari 2020

Voor wie

Fleet,HR,Facility,Mobility managers en EV-professionals

Timing

9:00 - 16:00 uur

Prijs

80 euro, exclusief btw

First come, first serve. Maximum aantal plaatsen: 48

PEB conferenties in cijfers*

 • 70+ deelnemers
 • 50% fleet owners, 30% marktpartijen en 20% federaties, overheid en kennisinstellingen
 • 8,5/10 algemene waardering
 • 95% van respondenten zou PEB  events aanbevelen aan haar netwerk

* Gemiddeldes van laatste 3 conferenties in 2018 en 2019

Deelnemende partners

TOTAL_Logo_Horizontal_RGB
Logo Engie web
Departement-Omgeving_web